Inquiry
Form loading...
Fa'amoemoega o le atina'eina o masini su'esu'e vevela

Alamanuia Tala Fou

Fa'amoemoega o le atina'eina o masini su'esu'e vevela

2024-01-02 14:25:37

1.Global maketi tulaga


E tusa ai ma le Lipoti a le MEMS Consulting, o le maketi o le vevela o le lalolagi o le US $ 5.13 piliona i le 2016, faatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu ae faaletausaga o le 4.8% mai le 2016 i le 2022. O le maketi e faamoemoe e oo atu i le US $ 6.79 piliona i le 2022. I tulaga o uta, o le o le maketi o le vevela o le lalolagi e tatau ona tupu i numera lua. O le manaʻoga o loʻo i ai nei mo masini vevela i totonu o le semiconductor alamanuia, fale taʻavale, ma nisi o faʻagasologa o pisinisi o loʻo faʻatupulaia. E mafua lenei mea ona o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo le faʻaogaina o tekonolosi mai tagata faʻatau pisinisi ma le faʻateleina o le gaosiga o taavale i totonu o tamaoaiga e pei o Iapani, Initia, ma Saina. O le lipoti o loʻo tuʻufaʻatasia ai le maketi o le vevela o le lalolagi i le ituaiga o oloa, faʻauluuluga faʻaaogaina (e aofia ai pisinisi faʻagasologa, pisinisi tuʻufaʻatasia, ma isi), ma le itulagi.

I tulaga o ituaiga oloa, o masini vevela e faʻavae i luga o tekinolosi thermocouple o le a nofoia le tele o sea maketi. I tulaga o tagata e faʻaaogaina i le alamanuia faʻagasologa, o vailaʻau kemisi ma petrochemical o le a nofoia le tele o sea maketi. Faatasi ai ma le tuputupu aʻe o le faʻaaogaina o masini vevela i totonu o fale gaosi oloa ma le faʻalauteleina o le taulaʻi o le alamanuia i le saogalemu ma le mataʻituina, o loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaalia e le alamanuia faʻagasologa 2016 ~ 2022. Pulea le maketi o le vevela.

Su'esu'e vevela atina'e fa'amoemoega.png

Faatasi ai ma isi pisinisi tuʻufaʻatasia, o le semiconductor alamanuia o le a nofoia le tele o sea maketi ma pulea le vevela vevela maketi i le 2016 ~ 2022. O le faʻavevelaina, faʻafefe ma le ea (HVAC) alamanuia e faʻamoemoe e maua le maualuga CAGR i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga o lenei lipoti. O faiga HVAC e fa'aaogaina lautele i fale fa'apisinisi e pei o ofisa ma faletalimalo.

Amerika i Matu o le a nofoia le tele o sea maketi ma pulea le maketi o le vevela i le 2016-2022. E mafua ona o: fa'alapotopotoga su'esu'e fa'asaienisi i le itulagi o lo'o fa'ateleina le fa'aogaina o masini vevela e su'esu'e ai suiga o le si'osi'omaga i Amerika i Matu; le fa'atauga ma fale teu oloa O lo'o fa'aauau pea ona fa'atuputeleina le fa'aogaina o masini vevela. E le gata i lea, o le itulagi o Asia ma le Pasefika e tumu foi i avanoa tuputupu aʻe.


2.China tele maketi


Tekinolosi sensori, e avea ma auala autu o le aoina o faʻamatalaga, faʻatasi ma tekinolosi fesoʻotaʻiga ma tekonolosi komepiuta ma o se pou taua o faʻamatalaga faʻaonaponei. Ua i ai se aafiaga loloto i le atinaʻeina o le gaosiga o masini a le atunuʻu ma le faʻagasologa atoa o faufale.

I le vaitau o faʻamatalaga i aso nei, o le mea muamua e tatau ona foia e tagata o le mauaina lea o faʻamatalaga saʻo ma faʻatuatuaina, ma o masini o le auala autu ma auala e maua ai faʻamatalaga i le natura ma le gaosiga o fanua. Sensors ua ulu i totonu o fanua e pei o le gaosiga o fale gaosi oloa, fuaina o le malosi o le vevela, atinaʻeina o avanoa, suʻesuʻega o le sami, puipuiga o le siosiomaga, suʻesuʻega o punaoa, suʻesuʻega faʻafomaʻi, bioengineering ma e oʻo lava i le puipuiga faʻale-aganuʻu, o loʻo faia se sao lelei i le faʻalauteleina o le tamaoaiga ma le alualu i luma o agafesootai.

Mai le va'aiga o fanua fa'aoga, o le fa'ainisinia fa'ainisinia, ta'avale fa'aeletonika, feso'ota'iga fa'aeletonika, ma fa'atau fa'aeletonika o maketi sili ona tele mo masini. E tusa ma le 42% le aofa'i o masini fa'akomepiuta i totonu o fale gaosi oloa ma ta'avale ta'avale, ma o le televave o le fa'atupulaia o maketi tau fa'aeletonika ma feso'ota'iga.

talafou2.jpg

I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le faʻatupulaia o maketi o le atunuʻu, faʻatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga e sili atu i le 20%. I le taimi nei, e sili atu nai lo le 1,700 kamupani o loʻo galulue i le gaosiga o masini ma suʻesuʻega ma atinaʻe i loʻu atunuu, ma o le maketi na oʻo atu i le 86,5 piliona yuan i le 2014 ma le 99,5 piliona yuan i le 2015. Faatasi ai ma i latou, o le fua o le masini masini masini e tusa lava. 19.4 piliona yuan, e tusa ma le 19.5%; o le fua o le alamanuia o le tafe e tusa ma le 21.19 piliona yuan, e tusa ma le 21.3%; o le fua o le alamanuia sensor vevela e tusa ma le 14.33 piliona yuan, faʻamaumauga mo le tusa ma le 14.4%.

Fa'atatau i luga o le fua faatatau o le tuputupu a'e faaletausaga o le 20%, o le tele o le maketi o le vevela i totonu o le atunuu i le 2018 e mafai ona valoia e tusa ma le 22.5 piliona: O le tulaga tau maketi o loʻu atunuu i tausaga talu ai o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i lalo:

talafou3.jpg

3. Atina'e tulaga


I le seneturi talu ai, o le atinaʻeina o masini vevela e masani lava ona uia vaega nei e tolu:

1) Fa'aleaganu'u tu'ufa'atasi le vevela leo (e aofia ai vaega ma'ale'ale)

2) Analog integrated temperature sensor/pule

3) Faʻamatalaga atamai vevela

"I le taimi nei, o masini vevela i le lalolagi atoa o loʻo feagai ma se suiga tele mai le analog i le numera, tuʻufaʻatasia i le atamai ma fesoʻotaʻiga."